Detta gör vi

Hem / Detta gör vi
Bolite utvecklar och äger moderna bostäder med rimliga boendekostnader

Totalt finns drygt 1 700 bostäder i vår projektportfölj. Majoriteten av dessa är hyresrätter. Vårt koncept bygger på engagemang och nytänkande. Med vår erfarenhet och kompetens kan vi göra stor skillnad för att fler ska kunna skaffa ett bra boende. Genomgående för våra bostäder är en hög nivå av ekologisk och social hållbarhet. 2018 slutfördes 205 lägenheter i Knivsta under våren och sommaren. Våren 2019 stod 76 lägenheter klara i Haninge. Under perioden 2020-21 färdigställde Bolite ytterligare 550 bostäder i Kalmar, Luleå och Örebro. 2021-22 uppfördes totalt 200 bostäder i Örebro, Knivsta och Nyköping.


Ett lagarbete

Nära samarbete med kommunerna

För kommunerna är Bolite en värdefull drivkraft för att bidra till en fungerande bostadsmarknad och en positiv utveckling i samhället. Vi arbetar nära våra samarbetspartners genom hela processen, från idé till färdiga bostäder.


Engagerade

Vi bryr oss

Som aktör på den lokala bostadsmarknaden vill vi också påverka det som sker utanför dörren och runt omkring oss. En viktig del av vår verksamhet är därför att skapa gemensamma initiativ med kommuner och föreningar.


Utvalda projekt

Knivsta

Bolite har uppfört 97 lägenheter i Knivsta

Nyköping

I Nyköping har Bolite byggt 83 ljusa och yteffektiva bostäder