Cederhusen

I anslutning till den nya pendeltågstationen i Vegastaden uppför Bolite moderna och yteffektiva ettor till treor om 26-66 kvm. Alla lägenheter har egen balkong, terrass eller uteplats och dessutom entréterrass. Med gemensam takterrass, genomtänkta planlösningar och materialval av hög kvalitet, erbjuder Cederhusen ett boende utöver det vanliga. Lägenheterna kommer att säljas till fast pris. Tilldelning sker enligt datum för inkommen intresseanmälan. Säkra din köplats genom att anmäla dig idag.

Anmäl intresse

Projekt: Cederhusen 

Område: Centrala Vegastaden, Haninge 

Säljstart: 21 maj 2017

Antal lägenheter: 78 st 

Storlek: 1:or (26 kvm), 2:or (35-46 kvm) och 3:or (65 kvm)

Pris: Fasta priser 

Arkitekt: Byrån för Arkitektur & Urbanism – BAU

Inflyttning: Våren 2019

Restid: Haninge 8 minuter, Stockholm 20 minuter

Pendeltåg: Ja 

Avstånd till tågstation: Ca 400 meter

Parkering: Boendeparkering

1_1

Om Vegastaden

Vegastaden är belägen i nordvästra Haninge, och har goda förutsättningar att bli ett mycket attraktivt bostadsområde. Genom en hög ambitionsnivå från Haninge kommuns sida kommer en variation i arkitektur uppnås, samtidigt som en hög grad av ekologisk hållbarhet kan skapas. I dagsläget bor cirka 3 000 personer i Vega. Området beräknas vara fullt utbyggt år 2025 och då ha omkring 10 000 invånare. Vega blir en egen stadsdel med förskolor, skolor, och butiker, med stadskaraktär och samtidigt närhet till naturen. Den nya pendeltågstationen i Vega kommer också att bidra till ett miljövänligt och modernt boende. Haninge Centrum med dess serviceutbud ligger bara en station bort, och cirka 20 minuter åt andra hållet finns Stockholms innerstad. De boende har också nära till Länna handelsområde och handelsplatsen Port 73. Vegastaden kommer knytas samman med övriga delar av Haninge genom pendeltåg, bilvägar, cykel- och gångstråk.

Vegastaden ligger intill sjön Drevviken. Där kan man bada och vintertid finns goda möjligheter till skridskoåkning. Söder om Vegastaden ligger Rudans friluftsområde. Runt hörnet finns direkt tillgång till naturen genom orörda friluftsområden, sjöar och vackra jordbrukslandskap. I närheten finns Tyresta nationalpark med vacker vildmark där man kan vandra och åka skidor. Skärgården med paradis som Dalarö och Utö är lättillgänglig via bussar och färjor.

Vardagsrummet - hel bild
Sovrum - hel bild
Sovrum - Detaljbild 2
Vardagsrum, kök -  Detaljbild 3
Vardagsrum, kök -  Detaljbild 6
Badrummet - hel bild
Badrum - Detaljbild 2
Badrum - Detaljbild 5