Terrasshusen

Om Terrasshusen Etapp 2:

Ett stenkast från tågstationen och centrum i Knivsta uppför Bolite moderna och yteffektiva ettor till tvåor om 27-41 kvm. Alla lägenheter har entréterrass och i flera fall dessutom en ytterligare balkong eller egen uteplats.

Med gemensam takterrass, genomtänkta planlösningar och materialval av högsta kvalitet, erbjuder Terrasshusen ett boende utöver det vanliga.

Lägenheterna säljs till fast pris.

Takterrassen - hel bild

Projekt: Terrasshusen, Etapp 2

Område: Centrala Knivsta

Antal lägenheter: 102 st

Storlek: 1:or (27kvm) och 2:or (38-41 kvm)

Pris: Fasta priser

Mäklare: Fastighetsbyrån Knivsta, Tel 018-34 55 90

Arkitekt: Byrån för Arkitektur & Urbanism – BAU

Inflyttning: Början av 2018

Restid: Uppsala 8 minuter, Stockholm 28 minuter

Pendeltåg: Ja, varje halv- och heltimme

Avstånd till tågstation: 400 meter

Parkering: Boendeparkering eller hyr egen plats av föreningen

Övrigt: Välplanerade och prisvärda 1:or och 2:or

Terrasshusen - Fasad utsida

8 min till Uppsala, 28 min till Stockholm 
En av Knivstas stora tillgångar är de utmärkta kommunikationerna. SJ-tåg till Stockholm och Uppsala går från Knivsta varje halv- eller heltimme, beroende på tid på dagen. SL-pendel till Stockholm, Arlanda och Uppsala går regelbundet alla dagar i veckan.  På bara 8 respektive 28 minuter når man Uppsala och Stockholm centrum.

Kombinera natur och stad
Knivsta har en inbjudande natur med badsjöar, grillplatser, isbanor, sjöar, skogar och ett rikt jordbrukslandskap. Naturreservatet Lunsen bjuder på vacker vildmark med ett omfattande system av stigar, många av dem markerade för vandring eller skidåkning. Kombinationen av inbjudande natur och närheten till Uppsala och Stockholm är en viktig förklaring till stadens befolkningstillväxt.

Om Knivsta
Centrala Knivsta expanderar kraftigt och storstadspulsen finns nära. Inom kort står ett nytt centrum med ett ständigt växande serviceutbud klart. Nybyggarandan till trots gör sig naturen påmind även inne i tätorten. Här finns sjön Valloxen med Särstabadet och naturreservatet Lunsen med promenadvänliga stigar och motionsspår.

Sveriges snabbast växande kommun 
Knivsta är en ung kommun med stark identitet. Här finns utmärkta kommunikationer med pendeltåg. Närheten till Uppsala och Stockholm spelar en avgörande roll för Knivstas snabba befolkningstillväxt. Antal invånare i kommunen beräknas uppgå till 25 000 invånare vid år 2025. Det är en ökning med 50% från idag.

Planlösning – 1 ROK, 27 kvm

Planlösning - 1 ROK

Planlösning – 2 ROK, 40 kvm

Planlösning - 2 ROK