Bo hos oss

Hem / Bo hos oss
Bo hos oss – bra att veta för dig som boende

Bolite utvecklar både hyresrätter och bostadsrätter. Vi har samma filosofi kring bägge bostadsformerna. De ska vara moderna, yteffektiva och ha rimliga boendekostnader. Fastigheterna håller en hög nivå av ekologisk och social hållbarhet. Vi har ett digert hållbarhetsprogram, och till det hör satsningar under byggnationsskedet, låg energiförbrukning under förvaltningstiden och mobilitetslösningar. Vi sträver efter att våra boende ska vara i olika åldrar och komma från olika bakgrunder.


Att äga tillsammans

Bostadsrätt

Om du har köpt en bostadsrätt av oss och har frågor så kontakta vår förvaltning via www.botema.se. Vi har ett fåtal lägenheter kvar till salu i Cederhusen, Haninge. Om du vill veta mer, vänligen kontakta ansvarig mäklare Björn Olsson på 08-556 712 03.


Ett smidigt boende

Hyresrätt

Om du bor i en hyresrätt hos Bolite och har frågor så kontakta gärna vår förvaltning, Botema. Kontaktuppgifterna finns på www.botema.se. Om du vill bo i hyresrätt hos Bolite kan du göra en intresseanmälan under ”Våra projekt”.


Utvalda projekt

Haninge

Cederhusen består av 76 bostadsrätter i den nya stadsdelen Vega i Haninge - 20 minuter med pendeltåg från Stockholms innerstad

Knivsta

Ett stenkast från tågstationen och centrum i Knivsta har Bolite uppfört moderna och yteffektiva 1:or till 2:or om 27-41 kvm